Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi bakmak

Rüyada kedi bakmak

Rüyada kedi bakmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kedi bakmak gördüyseniz:

  • Daha olumlu olmalısınız.

Rüyada kedi bakmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada kediye bakmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, toparlanacağına delalettir.

Rüyada bir yere yüksekten bakmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye bakmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusa bakmak kişinin esenlik bulacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Rüyada ev bakmak almak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek bakmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments