Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya tabirlerine bakmak

Rüyada rüya tabirlerine bakmak

Rüyada rüya tabirlerine bakmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüya tabirlerine bakmak gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada rüya tabirine bakmak yoksulluğa, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüya tabirlerine bakmak işlerinin düzeleceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet eder.

Rüyada rüya tabirleri araba kazası görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Rüyada rüyayı tabir etmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada tabir etmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada rüya tabirleri gelinlik giymek ömür boyu süreceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüya tabircisi görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, derin bir nefes alacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada rüya tabirleri görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kıdem atlayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments