Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yaladığını görmek

Rüyada kedi yaladığını görmek

Rüyada kedi yaladığını görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yaladığını gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kedinin yaladığını görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yaladığını görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada domuzun yaladığını görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada koyunun yaladığını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yeni bir eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dilini yalamak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada bacak yalamak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, maddi açıdan nefes alınacağına delalettir.

Rüyada şeyini yalamak dileklerin ve duaların kabul olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments