Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içkiyi tükürmek

Rüyada içkiyi tükürmek

Rüyada içkiyi tükürmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sözleri tutulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada içkiyi tükürmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada içkiyi tükürmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına inanılır.

Rüyada içki içip tükürmek şükür içinde bir hayat süreceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Rüyada içki tükürmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, borçlarının kapacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, malının da eksilmeyeceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kan tükürdüğünü görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işarettir.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere tükürmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret eder.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments