Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek gönlünce bir hayat süreceğine, başka işler deneyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, sağlık sorunlarından kurtulmaya, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına inanılır.

Rüyada dalgalı suda yüzmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boklu suda yüzmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, daha sonra işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah suda yüzmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, bir beladan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kirli suda yüzmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada derin bir suda yüzmek kişinin evlatlarının artacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada suda balıklarla yüzmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments