Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah suda yüzmek

Rüyada siyah suda yüzmek

Rüyada siyah suda yüzmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hükmünün geçmeyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, aksiliklerin aşılacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah suda yüzmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada siyah suda yüzmek istediği herşeye sahip olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin suda yüzdüğünü görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı suda yüzmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzdüğünü görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada köpüklü suda yüzmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada saf suda yüzmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada termal suda yüzmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada kaynak suda yüzmek zenginliğe, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments