Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda balıklarla yüzmek

Rüyada suda balıklarla yüzmek

Rüyada suda balıklarla yüzmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, işlerin başına geçeceğine, gelişeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada suda balıklarla yüzmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada balık dolu suda yüzmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda balıklarla yüzmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada balıklı suda yüzmek şerefli bir hayat süreceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada sıcak suda yüzmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada temiz bir suda yüzmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi suda yüzmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine inanılır.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments