Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin pislediğini görmek

Rüyada kedinin pislediğini görmek

Rüyada kedinin pislediğini görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına inanılır.

Rüyada kedinin pislediğini gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ticaret hayatına atılacağına rivayet eder.

Rüyada kedi pislediğini görmek makam sahibi olacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada kedinin pislediğini görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara pislemek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işarettir.

Rüyada seccadeye pislemek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, belalardan korunacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Rüyada kendine pislemek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada eve pislemek kendisini Allah yoluna adayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne pislemek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments