Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş oynadığını görmek

Rüyada diş oynadığını görmek

Rüyada diş oynadığını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rızkın kesilmeyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş oynadığını gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Rüyada dişlerinin oynadığını görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada diş oynadığını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin yerinden oynadığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerin oynadığını görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerin oynadığını görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada aslan oynadığını görmek ters giden durumların düzeleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyun oynadığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada basketbol oynadığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments