Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin işemesi görmek

Rüyada kedinin işemesi görmek

Rüyada kedinin işemesi görmek kızına daima sahip çıkacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına inanılır.

Rüyada kedinin işemesi gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kedi işerken görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, işlerin düzgün gideceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada kedi işemesi görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına delalet eder.

Rüyada işeyen kedi görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin işemesi görmek üzüntülerin biteceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde kedi görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, rahat nedir öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerini su basmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Rüyada sınıfta ders işlendiğini görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet eder.

Rüyada işyerinde sigara içmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments