Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi işerken görmek

Rüyada kedi işerken görmek

Rüyada kedi işerken görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi işerken gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Rüyada kedi işemesi görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin işemesi görmek borçların kısa sürede kapanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada kedi işerken görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada işeyen kedi görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde kedi görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada işyerinden birini görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski işyeri arkadaşlarını görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete işerken görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments