Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi işemesi görmek

Rüyada kedi işemesi görmek

Rüyada kedi işemesi görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kedi işemesi gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada kedinin işemesi görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada işeyen kedi görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde kedi görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kedi işemesi görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kedi işerken görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işinde başarılı olmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük iş adamı görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada işeyen inek görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments