Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde kedi görmek

Rüyada işyerinde kedi görmek

Rüyada işyerinde kedi görmek iyilik ve hayır bulacağına, bol muhabbette olacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ticaretin büyüyeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada işyerinde kedi gördüyseniz:

  • Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada işyerinde kedi görmek çevrenizden takdir görmeye, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada kedi işerken görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada işeyen kedi görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin işemesi görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ünleneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kedi işemesi görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir işe girdiğini görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gönül kapılarının açılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada iş yoğunluğu görmek borçların artacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada iş arkadaşlarıyla kavga etmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments