Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işeyen kedi görmek

Rüyada işeyen kedi görmek

Rüyada işeyen kedi görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, mal kaybına uğrayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ticarette şansının düşeceğine, işinde ustalaşacağına, projenin gerçekleştirileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işeyen kedi gördüyseniz:

  • Yeni iş başvuruları ya da yeni iş arayışları söz konusu olabilir, doğru yöntemler kullanmalısınız.

Rüyada kedi işerken görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada işeyen kedi görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada işyerinde kedi görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, endişelerini silip atacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin işemesi görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada kedi işemesi görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada azar işittiğini görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, düzeninin sarsılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının işe girdiğini görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada iş başvurusunda bulunduğunu görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments