Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü çıkarmak

Rüyada gözünü çıkarmak

Rüyada gözünü çıkarmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hasretliğin biteceğine yorulur.

Rüyada gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada kedi gözü çıkarmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada gözünü çıkarmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi gözünü çıkarmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada gözlerini çıkarmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözlerini çıkarmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünden kıl çıkarmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü çıkarmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments