Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözünü çıkarmak

Rüyada birinin gözünü çıkarmak

Rüyada birinin gözünü çıkarmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, endişelerin sona ereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada birinin gözlerini çıkarmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi gözü çıkarmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi gözünü çıkarmak zarar göreceğine, spor yapmaya başlanılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada gözünden solucan çıkarmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünü çıkarmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, iyi şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments