Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tarafından kovalanmak

Rüyada fare tarafından kovalanmak

Rüyada fare tarafından kovalanmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yardım edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevindirici şeyler duymaya, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada fare tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Rüyada fare tarafından kovalandığını görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, galibiyetlerinin artacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada fare tarafından kovalanmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada fareler tarafından kovalanmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Rüyada fil tarafından kovalanmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına yorulur.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına tabir olunur.

Rüyada köpek tarafından kovalandığını görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada öküz tarafından kovalanmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, refah içinde olacağına, uygulayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments