Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tarafından kovalandığını görmek

Rüyada fare tarafından kovalandığını görmek

Rüyada fare tarafından kovalandığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yanlış bir karar verileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada fareler tarafından kovalanmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fare tarafından kovalandığını görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada fare tarafından kovalanmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fareyi kovalamasını görmek bazı konularda önayak olunacağına, mutlu olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada terörist tarafından kovalanmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada ölü tarafından kovalanmak rızkının çoğalacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada köpek tarafından kovalandığını görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalettir.

Rüyada vampirler tarafından kovalanmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments