Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin bokunu görmek

Rüyada kedinin bokunu görmek

Rüyada kedinin bokunu görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kedinin bokunu gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi bokuna basmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kedi bokunu görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada kedi boku yemek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin bokunu görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada boğulan kedi görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına inanılır.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, ana baba duası alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments