Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi bokunu görmek

Rüyada kedi bokunu görmek

Rüyada kedi bokunu görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada kedi bokunu gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi boku görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan kedi görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kedi bokunu görmek onları rahat ettireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret eder.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalettir.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine delalet eder.

Rüyada kedi boku yemek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulmuş kedi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, birlikte bazı işler yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments