Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi boku yemek

Rüyada kedi boku yemek

Rüyada kedi boku yemek yardımcı olmayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, gelirinin garanti olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi boku yemek gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Rüyada kedi boku yemek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işarettir.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak kafasını rahatlatacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kedinin boğulduğunu görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sürekli bağırıp çağıracağına tabir olunur.

Rüyada kedinin suda boğulduğunu görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin bokunu görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hem yeni yerler göreceğine, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi bokuna basmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, yeni iş kollarına girileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi bokunu görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan kedi görmek rahatının kaçacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments