Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin kıyma yediğini gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıymalı pide yedirmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kıymalı pide yediğini görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada çiğ kıyma yediğini görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada kıyma yediğini görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kazancın sürekli artacağına işarettir.

Rüyada kıyma yedirmek maddi imkanlarının çoğalacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kediye kıyma vermek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments