Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona atlamak

Rüyada balkona atlamak

Rüyada balkona atlamak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada balkona atlamak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada balkon atlamak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada birinin balkondan atladığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazancının ilk önce azalacağına, rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada balkona atlamak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının balkondan atladığını görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan atladığını görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine alamet eder.

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments