Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedilerle kavga etmek

Rüyada kedilerle kavga etmek

Rüyada kedilerle kavga etmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerinde kara geçeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kedilerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sadece kendisini düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga eden kedi görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kediyle kavga etmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kavga eden kediler görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sağlık ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedilerin kavgası görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediler kavga etmek maddi gücünü yitireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments