Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedileri atmak

Rüyada kedileri atmak

Rüyada kedileri atmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedileri atmak gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Rüyada camdan kedi atmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, getirisi çok olan işler yapacağına işarettir.

Rüyada kediye tekme atmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kediyi aşağı atmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kediye su atmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada kedi atmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedilere balık atmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet eder.

Rüyada kediyi camdan atmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, terfi edeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments