Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan kedi atmak

Rüyada camdan kedi atmak

Rüyada camdan kedi atmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işarettir.

Rüyada camdan kedi atmak gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde veya ortak kaynak kullanımı gerektiren iş birliklerinizde işler karışabilir, zorlaşabilir veya maddi zararlar oluşabilir.

Rüyada kediyi camdan atmak maddi çıkmazların biteceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi camdan atmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, her anlamda güçleneceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada camdan kedi atmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sorumlu tutacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cama taş atmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam atmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, iyi günler yaşayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan eşya atmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi camdan atmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan atmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, helal lokmalar yiyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments