Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan zehirlemek

Rüyada yılan zehirlemek

Rüyada yılan zehirlemek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, konforunun yerinde olacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, hoş olaylar yaşayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada yılan zehirlemek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada yılanı zehirlemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yılan zehirlemek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret eder.

Rüyada fareleri zehirlemek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerin canlanacağına delalettir.

Rüyada fareyi zehirlemek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek zehirlemek malını ve parasını sağlama alacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada insanları zehirlemek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamam böceği zehirlemek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, düzenin bozulacağına inanılır.

Rüyada köpeği zehirlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments