Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru yılan tutmak

Rüyada yavru yılan tutmak

Rüyada yavru yılan tutmak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru yılan tutmak gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yavru yılan tutmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru tavşan tutmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Rüyada tavşan yavrusu tutmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu tutmak zorluklarını aşmayı bileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yavru balık tutmak dua alacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada yavru kedi tutmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada yavru su yılanı görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru yılan beslemek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, ayıplı yolara sapacağına, işlerinde yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments