Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek atılıma geçeceğine, ferah bir döneme girileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada ölü yavru kedi görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet eder.

Rüyada ölü kedi yavruları görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işbirliği içinde olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölü yavru kediler görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek başarıların devamlı olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavrulamış kedi görmek duygularının ön plana çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavruları görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğan kedi yavrusu görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments