Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve yumurta görmek

Rüyada kedi ve yumurta görmek

Rüyada kedi ve yumurta görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve yumurta gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen, yardım etmek isteyen veya bazı alanlarda arkanızda duran kişiler olabilir.

Rüyada kedi ve yumurta görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına tabir olunur.

Rüyada kediye yumurta vermek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta haşlaması görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze yumurta görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalettir.

Rüyada dolapta yumurta görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencerede yumurta görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, kişinin afiyette olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments