Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kazancınızın artacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta haşlaması görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü haşlanmış yumurta görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, ortalığın karışacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Rüyada haşlama yumurta görmek dedikodu edeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yumurta vermek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, çıkmaza gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments