Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze yumurta görmek

Rüyada yüze yumurta görmek

Rüyada yüze yumurta görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, gelirinin garanti olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze yumurta gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Rüyada yüze yumurta görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yumurtayı yüze görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kazancının artacağına,, kötü halin son bulacağına delalettir.

Rüyada yüzüne yumurta görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada yüze yumurta sürmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yumurtanın içini görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, alışveriş yapacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada yumurtadan yılan çıktığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta üstüne oturmak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments