Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye yumurta vermek

Rüyada kediye yumurta vermek

Rüyada kediye yumurta vermek uzun yıllar yaşayacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yeni hobiler edinileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediye yumurta vermek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kediye yumurta vermek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulur.

Rüyada kedi ve yumurta görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, onu alkışlayacağına işaret eder.

Rüyada kahvaltıda yumurta yemek sevdiğine kavuşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta almak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Rüyada yumurtalı ekmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, mali krize gireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Rüyada küçük yumurta görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık yumurta almak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments