Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede yumurta görmek

Rüyada tencerede yumurta görmek

Rüyada tencerede yumurta görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, güzel bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada tencerede yumurta gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Rüyada tencerede yumurta görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşte tencere görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük tencere görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada çinko tencere görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada tencere verdiğini görmek hayaline kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı tencere görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak tencere görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada tencereye pislemek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, aradığı çareleri bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments