Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi beslediğini görmek

Rüyada kediyi beslediğini görmek

Rüyada kediyi beslediğini görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulur.

Rüyada kediyi beslediğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız.

Rüyada siyah kedi beslemek kendisi ile gururlanacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yavru kedileri beslemek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedileri beslemek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi beslemek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, satışların düşeceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek beslemek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavruları beslemek kendi patronu olacağına, verdiği sözleri tutacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments