Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz postu görmek

Rüyada domuz postu görmek

Rüyada domuz postu görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, gelişim içine girileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalettir.

Rüyada domuz postu gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Rüyada domuz postu görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çıkış yolları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan postu görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koç postu görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine inanılır.

Rüyada post makinesi görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kuzu postu görmek ailesini hem gururlandıracağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada keçi postu görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, darda kalacağına delalet eder.

Rüyada koyun postu yıkamak doğru karar veremeyeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Rüyada koyun postu görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments