Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi patisi görmek

Rüyada kedi patisi görmek

Rüyada kedi patisi görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına delalet eder.

Rüyada kedi patisi gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Rüyada kedi patisi izi görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yeteneklerini geliştirmeye, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kedi patisi görmek yüzünü güldüreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin patisini tutmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada köpek patisi görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı patisi görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına inanılır.

Rüyada çok güzel bir kedi görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek maddi gücünün azalacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments