Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek patisi görmek

Rüyada köpek patisi görmek

Rüyada köpek patisi görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek patisi gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Rüyada köpeğin patisini tutmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, şükrederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada köpek patisi görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ayı patisi görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada kedi patisi izi görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi patisi görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve sarı köpek görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada güzel köpekler görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada köpek tırnağı görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments