Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bir kedi görmek

Rüyada çok güzel bir kedi görmek

Rüyada çok güzel bir kedi görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, neşeleneceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir kedi gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çok güzel bir kedi görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, paraya ve mala kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel kedi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada güzel bir kedi görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel kedi yavrusu görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel kedi görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada insanı güzel görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, alışveriş yapacağına, zorlukları atlatacağına delalet eder.

Rüyada çok güzel erkek bebek doğurmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada güzel ev almak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments