Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin patisini tutmak

Rüyada köpeğin patisini tutmak

Rüyada köpeğin patisini tutmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin patisini tutmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Rüyada köpeğin patisini tutmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek patisi görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına inanılır.

Rüyada kedi patisi görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedi patisi izi görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı patisi görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, afiyete ereceğine yorulur.

Rüyada siyah köpek tutmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments