Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi patisi izi görmek

Rüyada kedi patisi izi görmek

Rüyada kedi patisi izi görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, şansının yaver gideceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kedi patisi izi gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerden faydalanmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada kedi patisi izi görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet eder.

Rüyada kedi patisi görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek patisi görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin patisini tutmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, işinde dar boğaza gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ayı patisi görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada kedi ayak izi görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, güzel işler yapacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yanık izleri görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments