Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kesmek

Rüyada kedi kesmek

Rüyada kedi kesmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işarettir.

Rüyada kedi kesmek gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada kedi kesmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Rüyada kedi tırnağı kesmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada kedi eti kesmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, büyük bir projeye girileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi kesmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi kesmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işarettir.

Rüyada kedinin kafasını kesmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kedi kesmek her attığı adımı paraya çevireceğine, mal mülk edineceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments