Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılan kedi görmek

Rüyada namaz kılan kedi görmek

Rüyada namaz kılan kedi görmek yeni işler yapılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, geçim derdinin olmayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılan kedi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kediyi namaz kılarken görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılan kedi görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılarken kedi görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birini namaz kılarken görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada namazı tam kılmamak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cuma namazını kılmamak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılan koyun görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments