Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kılı görmek

Rüyada kedi kılı görmek

Rüyada kedi kılı görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, düzenli bir işe girileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalettir.

Rüyada kedi kılı gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Rüyada kediyi namaz kılarken görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken kedi görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kılı yutmak şansının kendisinden yana olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına alamet eder.

Rüyada kedi kılı yemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada kedi kılı görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada namaz kılan kedi görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada siyah kıl görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada namaz kılanı görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments