Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediyi sevmek

Rüyada kara kediyi sevmek

Rüyada kara kediyi sevmek çok büyük başarılar kazanılacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kara kediyi sevmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli ya da sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kara kediyi sevmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi sevmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Rüyada konuşan kara kedi görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta kara kedi görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada kocaman kara kedi görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments