Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi görmek

Rüyada kara kedi görmek

Rüyada kara kedi görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Rüyada kara kedi yemek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kara kedi görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi kovalamak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işarettir.

Rüyada kedi kara görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi öldürmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kediyi evden atmak mal ve para sahibi olacağına, dış ticarete atılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi sevmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments