Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kakası görmek

Rüyada kedi kakası görmek

Rüyada kedi kakası görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kedi kakası gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Rüyada kedinin kaka yaptığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedi kakası görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yaptığı kakayı temizlemek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine rivayet eder.

Rüyada eve kaka yapmak dertlerin bitip huzura erileceğine, keyifli olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kuru kaka görmek aksine daha da zorlaştıracağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada bebek kakasini temizlemek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet eder.

Rüyada kaka kustuğunu görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments