Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaptığı kakayı temizlemek

Rüyada yaptığı kakayı temizlemek

Rüyada yaptığı kakayı temizlemek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kendisini korumaya alacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hep yerinde sayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işarettir.

Rüyada yaptığı kakayı temizlemek gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Rüyada bebek kakası temizlediğini görmek hayallerine ulaşacağına, prestij sahibi olunacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaka yapıp temizlemek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tuvalete kaka temizlemek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kakasını temizlemek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin kakasını temizlemek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kakanı temizlemek amacına ulaşmayı başaracağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kakasını temizlemek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sorunlarının da son bulacağına işaret eder.

Rüyada kakayı temizlemek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments