Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kaka yaptığını görmek

Rüyada kedinin kaka yaptığını görmek

Rüyada kedinin kaka yaptığını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, anne baba duası alınacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanın büyük faydası olabilir.

Rüyada kedinin kaka yaptığını görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kakası görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada toplum içinde kaka yapmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kazancının eksileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaka görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok kaka yaptığını görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eline kaka bulaşmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bebek kaka görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, iç huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada poşete kaka yapmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments