Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka kustuğunu görmek

Rüyada kaka kustuğunu görmek

Rüyada kaka kustuğunu görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine inanılır.

Rüyada kaka kustuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Rüyada bebek kakası temizlediğini görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaka silmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kakayı ağzına almak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, malına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada kakalı bez yıkamak rakiplerine yenileceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Rüyada erkek bebek kaka yaptığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kaka toplamak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, refahının ve varlığının artacağına, parasını ve malını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kakasını görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada kakaya basmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, kişinin hayatının değişeceğine, asil kimselerden çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments